Hét betrouwbare adres voor tandheelkundige behandelingen


Ons enthousiaste team werkt met u samen om dit doel te bereiken. In een bijzondere en onlangs ingerichte werkomgeving leveren wij kwalitatief hoogwaardige mondzorg. U bent voor ons een gelijk-waardige partner bij de zorg voor uw gebit.
Onze advisering en manier van communiceren met de patiënten is daarop afgestemd. Wij hebben volkomen begrip voor het feit dat u angst voor de tandheelkundige behandeling kunt hebben en houden rekening met uw wensen.
 
  Na dertien jaar hebben wij onze praktijk-woning aan de Rijnsburgerweg 147 in Leiden helaas moeten opgeven, waardoor we naar een andere locatie moesten verhuizen.
Gelukkig hebben wij in het oude centrum van Oegstgeest aan de Terweeweg 54 een geschikt pand gevonden dat slechts 840 meter van ons vroegere adres verwijderd is en dat in korte tijd kon worden verbouwd tot een mooie praktijk.
In verband met de verhuizing waren wij van 24 t/m 31 juli 2020 gesloten. Op 3 augustus daaraanvolgend hebben we ons werk in de nieuwe praktijk hervat.

Afgezien van het praktijkpand zal er niets veranderen, want gelukkig is ons team meeverhuisd en u zult dus Saskia Teleng, onze lieve preventie-assistente die ons al 9 jaar bijstaat, opnieuw aantreffen. En van tijd tot tijd zal ook de inmiddels gediplomeerde tandarts-assistent, die onlangs het practische deel van zijn opleiding in onze praktijk volgde, ons behulpzaam zijn.

In Oegstgeest geldt voor parkeren de blauwe zone. Gelukkig ligt het parkeerterrein van AH op nog geen 100 meter loopafstand.

 
Harry & Désirée Betcke
 

 


 
kwaliteitsregister
tandartsen
erkend
leerbedrijf
   meer  gegevens
   bij 'informatie'   
Onze openingstijden blijven in principe ongewijzigd. Toch behoudt de tandarts zich het recht voor om tijdens de huidige warmteperiode geen behandelingen na vier uur
's middags aan te nemen.